זוגיות

כהן שמתחתן עם גרושה

  • י"ז שבט התשע"ז

שאלה

היי, אשמח למידע. אם אני גרושה, ובן זוגי בן משפחת כהן, אך אביו (כהן)התחתן עם אלמנה( אמא של בן זוג שלי). האם לפי ההלכה מותר לנו להתחתן והכהונה שלו מבוטלת בגלל הנישואין של הוריו?( כולנו יהודים על פי הלכה כמובן)

תשובה

שלום וברכה

לכהן מותר להינשא לאלמנה ולכן הוא כהן אבל את גרושה ואסור לך בהחלט להתחתן עם הכהן והוא בוודאי לא זיווגך.

ה' יעזור בזכות התגברותך ועמידתך בניסיון הקשה שתזכי מהרה לזיווג הגון משורש נשמתך.