שאל את הרב - כללי

סרטים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רציתי לדעת טיפים איך להמנע מלראות סרטים עם דברים לא צנועים היום מרוב שהכל פרוע אז כבר לא מתרגשים מכלום רציתי לדעת טיפים לצאת מההרגל ולראות את באמת כדבר רע ולא צנוע

תשובה

שלום וברכה

להתקין חסימה על המחשב שלך, או של חברת רימון או של חברת נתיב.

ולהתחיל ללמוד בכל יום מעט מהספר מסילת ישרים, ובעז"ה תתרבה בך יראת ה´ בצורה חזקה.

בברכה - בנימין שמואלי