תפילה וברכות

יין לפי שיטת הבית יוסף

  • כ"ט טבת התשע"ז

שאלה

שלום רב: אני מנסה להבין איך אפשר בארץ שבקבוק יין שעלותו 17-20 שקלים עם חותמת כשר גם לשיטת הבית יוסף? עלות הענבים יחד עם עליות המפעל והבקבוק וכל המצטרף לכך אמור לעלות יותר ממחיר הבקבוק אחרי כל הייצור, אשמח לדעת מה היא הדרך שהבקבוק עובר עד ללקוח

תשובה

שלום וברכה

אינני עובד ביקבים אבל אני מניח שבכל זאת יש יינות ששוה למכרם במחיר שציינת למרות שרובם יין והם כשרים לשיטת הבית יוסף.