נשים

אישה שלא מכסה את הראש מפסידה את חלקה בעולם הבא?

  • כ"ג טבת התשע"ז

שאלה

האם זה נכון שאישה שלא שמה כיסוי ראש אין לה חלק לעולם הבא אפילו עם היא שומרת שבת משתדלת בצניעות???? פשוט הייתי בשיעור תורה ואמרו בפירוש איזה שלא שמה כיסוי ראש אין לה חלק לעולם הבא!!! תודה רבה

תשובה

שלום רב,

למרות חומרת העבירה שיש לאישה נשואה שלא מכסה את הראש, מכל מקום זה לא נמנה ברשימת העבירות שבגללן מפסידים את החלק לעולם הבא.

בברכה,

הלל מאירס