זוגיות

מהי התפילה לזיווג של חבירה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב.. רציתי לדעת מהי התפילה לזיווג טוב? ואם יש מישהו מסויים שאני רוצה איך אני מכניסה אותו לתפילה זאת? ואיך אני אמורה להגיד את זה בדיוק? תודה רבה

תשובה

תפילה לרווקה מאת הרב שלום שבזי

 אתה הוא ה´ האלוקים. הקל הגדול הגיבור והנורא. אתה עשית את השמים ואת הארץ, ובחסדך יצרת עולמך. אתה הוא יוצר האדם הקדמון, ועשית לו עזר ובראת איש ואשה, ורשמת בהם שמך הקדוש. י´ באיש ו-ה´ באשה. וציויתני במצווה ראשונה בקיום פרי´ה ורבי´ה לישב עולמך. לכן אבי הרחמן באתי להפיל את תחינתי לפניך בלב נישבר ונדכה לפני כיסא כבודך, שתמלא רחמים עלי (לאחרים {על})(פב´´פ) אמתך, ותזמין לי{לה} את בן זוגי {זוגה}הנכון והראוי בזמנו. צנוע וירא את ה´, בריא וראוי, בעל מידות טובות והגון, בעל שכל טוב ומזג טוב, ובעל מזל טוב מוצלח ומבורך. שהוא ימצא חן בעיני {בעיניה}ואני {והיא} אמצא {תמצא} חן בעיניו, ואוכל {ותוכל} לחיות איתו בשמחה רבה ואהבה ואחווה ושלום ורעות ופרנסה טובה. ותטה ליבי {ליבה}ולב משפחתי{משפחתה} וכן את ליבו ומשפחתו לגמור את הדבר בכי טוב. ויהיה הנער אשר יציעו מן השמים במאמרו של משדר המערכות זווג ראשון ואחרון לכל ימינו,{ימיהם}

אבי הרחמן, מלך מלכי המלכים הקב´´ה, קבל את תפילתי ושיחתי לפניך ולפני כבודך. אתה הקל עושה פלא, תעשה למען רחמנותך ותחונני, ואם אתה לא תרחמני {תרחמה} מי ירחמני {ירחמה}. אתה בראתני {בראתה}, אתה יצרתני {יצרתה}, תזווג לי {לה} זווג הגון של אהבה ואחווה, שלום ורעות. זווג של בנים הגונים, זווג של זרע של קימא, זווג של ברכה, זווג שיהיה שמח בי {בה} בן זוגי {זוגה}מכל הטובות שיש בעולם. זווג שלא יהיה בינו וביני {ובינה} לעולם לא כעס ולא רוגז ולא קנאה ולא תחרות, ולא שום קטטה ולא קפדנות ולא איבה ולא שנאה, אלא אהבה תמידית ורוח נמוכה וסבלנות. ושיהיה בריא בכל רמ´´ח איבריו ושס´´ה גידיו ושלא יהיה חולה כל ימי חייו לא מדווה ולא כאב מכאוב, ולא צער ולא רפיון ולא פגע ולא נגע ולא כשלון. ויהיה מאושרי באשר ועשר, וכבוד ופרנסה טובה וחן וחסד ורחמים בעיני אלוקים ואדם

אנא ה´ צבקות אלקי ישראל יושב הכרובים, תהיינה אזניך קשובות לקול אמתך, תתן ותזווג זרע קודש. ותבנה את ביתי {ביתה} בחיי אבי{ה} ואמי {ואימה} ואחי{ה} ואחיותי{ה} וקרובי{ה} וכל משפחתי{ה}, ויזכו לראות בשמחותי{ה} ובחופתי {ובחופתה} בבני{ה} ובבנותי{ה}. ואתחזק [ותתחזק} ואתאמץ {ותתאמץ} ואתלבש ותתלבש} ברוחך הטובה הזכה והנדיבה ותכונן דרכי{ה} בנוי ובחסד וברחמים ובכח ובבריאות.

ולא אפרד {תיפרד} מבן זוגי {זוגה} ולא יפרד ממני {ממנה} כל ימי חיינו {חייהם} על האדמה ולא נצטרך {יצטרכו} לאף אדם בעולם. ותקרב תשועתי {תשועתה} אבי הרחמן, בעל היכולת הגדול הגיבור והנורא, תאיר אורי {אורה} בהצלחה רבה ותגאל אותי {אותה} ותמלא משאלות ליבי ותפיק עוני ותשמחני שמחה שלמה ותקבל תפילתי זו לפניך, ותשמע צעקתי לפניך כקטורת סמים על מזבחך.

´´עשה למען שמך, עשה למען ימינך, עשה למען תורתך, עשה למען קדושתך. יהיו לרצון אמרי פי והגיון ליבי לפניך ה´ צורי וגואלי. אמן כן יהי רצון´´.

בברכה - בנימין שמואלי