שבת

איך אישה יכולה להשלים 100 ברכות?

  • י' טבת התשע"ז

שאלה

בעזה"י שלום וברכה כבוד הרב איך אשה יכןלה להשלים מאה ברכות בחול וקל וחומר בשבת ? אני מתפללת שלוש תפילות בשבת אבל זה עדיין מאוד קשה לי . תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

מי שלא מתפללת ביום חול מאה ברכות לא יכולה להשלים. מי שמתפללת בכל יום שלושה תפילות מגיעה בקלות למאה ברכות.

נשים המתפללות בשבת מגיעות גם הן קרוב ל80 ברכות וחסרות לך 20 ברכות לערך שאפשר להשלים בשלושה סעודות של מגע אש.