אמונה

עזרה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב. אמא שלי בעוד כשבועיים צריכה לעבור צינטור מסובך לא צינטור רגיל ואני מאוד דואגת ובחרדות ובפחד אני מתפללת הרבה בתהילים אבל אני לא בחורה דתיה אז אני לא יודעת עד כמה התפילות שלי עוזרות.האם אתה יכול להמליץ לי על תפילה מסויימת לרפואה שלמה לאמא שלי או על רב מסויים שיכול להתפלל בשבילי או על ישיבה מסויימת שאני אתרום לה ויכולה להתפלל בשבילי אשמח לקבל תשובה.

תשובה

שלום וברכה

יהודייה את, ביתו של בורא עולם ובורא עולם אוהב אותך מאוד למרות שכעת את עדיין לא נשמעת איליו ובוודאי תפילותייך מלב טהור של בת ישראל מבוקעות רקיעים ובורא עולם בוודאי שומע את תפילתך.

כסגולה לקבלת התפילות מומלץ ביותר שתקבלי על עצמך דבר מסויים שתתחזקי בו לרפואת אימך ובעז"ה הכול יעבור בשלום.

בודאי שכוח חזק יותר יש לתפילות כאשר את באה לבורא עולם ואומרת לו אני שומעת לקולך אתה גם כן תשמע לקולי.

פרק מא´ בתהילים מומלץ ביותר להתפלל עבור חולה.

אם תשלחי לי את שמה של אמא אתפלל עליה להצלחת הצינתור.

עלי והצליחי - בנימין שמואלי