אמונה

קשר

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

ב´ה הרב שלום! קודם כל ישר כח על העבודת קודש שאתם עושים!! לפני כמה זמן הכרתי בחור דרך האינטרנט ושנינו מארגנים ביחד איזה משהו באחת תנועות הנוער. בין יתר הדיבורים והאירגונים יוצא לנו לדבר גם על אמונה ועבודת ה". הבחור לא חזק במיוחד, הוא מגיע מבית דתי לייט, והוא ממש רוצה להתחזק!! הדיונים שלנו על כל מיני נושאים מחזקים אותו ממש וגם אותי! מאוד!! ולא להפך חס ושלום!! אני חושבת שיש כאן השגחה עצומה שאנחנו מדברים כי גם אני התחזקתי מאוד בתקופה מסויימת בחיי בעבודת ה" ולכן אני יכולה ממש לעזור לו להתקדם!! אני חושבת שאם נפסיק לדבר על הנושאים הללו יכול להיות שהוא יתייאש ח´ו! ובכל זאת אני עדיין צעירה (בת 16)... אני לא יודעת מה לעשות.. להמשיך לדבר איתו על כל הנושאים הללו או לא ואז יהיה מצב שהוא יתייאש ח´ו. ממש מקווה שתענו לי מהר.. תודה רבה! נ.ב. אם תוכלו לא לפרסם את השאלה. תודה.

תשובה

שלום וברכה

אם אינכם נפגשים בפועל ואתם רק מתכתבים דרך האינטרנט אפשר להמשיך כל זמן שלא תגלשו לדברי חיבה.

אם אתם נפגשים בפועל, עדיף לתת לו את כתובת האתר של הידברות ולא להמשיך איתו בקשר.

בברכה - בנימין שמואלי