אמונה

מבקש עצה דחוף

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבודו אני ישאר חסוי אישתי נמצאת בחודש הכמעט שמיני להריונה היום הלכה אישתי לקבל תוצאות של צילום מוח העובר ולצערי הרב כבודו הרופאים אמרו לה שגילו בצילום נזילת דם מהמוח את ההודעה הקשה הזו קיבלתי כאשר הייתי בעבודה מאותו רגע שקיבלתי תהודעה אני רק בוכה וככה גם אישתי לילד הזה אנחנו מצפים בכליון עיניים הרופאים אמרו לאישתי שהיא צריכה לעבור המתת עובר כדי שהעובר לא יסבול אני מתנגד בכול תוקף להפלה הזו לפני חדש כתבתי לך שחלמתי חלום שנולד לי בן זכר ואכן החלום עומד להיתגשם אבל לצערי כמה רופאים פשוט הרסו לי תנשמה היום כבודו מחר בלי נדר אני הולך לרבי דוד אבוחצירא כדי שיעזור לי כי אני לא מוכן לוותר על המתנה אשר נתן לנו ה" אני צריך עצה מימך באופן דחוף ואם יש אנשים אשר עברו מה שאני עובר עכשיו שיעזרו לי . תודה מראש ורק בשורות טובות

תשובה

שלום וברכה

אכן, טוב מאוד שלא תוותרו, הפילו תחינתכם לבורא עולם, ובעזרת ה´ תזכה שדברי הרופאים יתבדו ויתבררו כל נכונים. תתייעץ עם רבי דוד שליט"א, וקבל ברכתו שהעובר יהיה בריא ושלם.

אשמח להתבשר בבשורות טובות - בנימין שמואלי