נשים

מיקווה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לכבוד הרב שלום, כבוד הרב, בחודש אלול הקרוב תהיה החתונה של אח שלי ובת זוגתו בעזרת השם, ואח שלי ובת זוגתו הם אינם בעלי תשובה, ואני מפחד שבת זוגתו של אח שלי לא יודעת שצריך לטבול במקווה, ורציתי לשאול מתי האישה צריכה לטבול במיקווה בכדיי שאוכל לומר לאח שלי, תודה רבה רבה, בברכה, תומר.

תשובה

שלום וברכה

קבל עיצה טובה מידיד שלך: אל לך להתערב בחיי המשפחה של אחיך, נקודה.

ללא קשר עם הנ"ל, לפני עריכת נישואין מוודא הרב מסדר הקידושין שהכלה אכן טבלה לנידתה. אבל כאמור, אין זה מעניינך.

בהצלחה - מנשה ישראל