זוגיות

אתר הכרויות

  • י"ט חשון התשע"ז

שאלה

שלום רב.. אני לא מזמן התחברתי לאתר שבע ברכות, והתחלתי לדבר עם בחורים, הקטע הוא שהאתר קצת איתי וגם לא תמיד אפשר לדבר אז הרבה עוברים לווטסאפ ומדברים שם, ולכן הרבה מבקשים ממני, אבל הבעיה (או לא כך כך) זה שיש לי פלא' כשר, ואני לא יכולה להמשיך לדבר איתם.. מה אני יכולה לעשות? יש לאמא שלי פלא' עם ווטסאפ אבל אני מנסה להתרחק, אבל יש כאלה שהייתי רוצה להמשיך לדבר איתם כי הם מעניינים אותי ואני מרגישה מחוברת יותר אבל אי אפשר ואני מפחדת שבסוף הוא לא ירצה או שירצה ישר להיפגש (אפילו שהייתי רוצה עוד קצת לדבר לפני כן) וזה קצת מלחיץ לפני שאני מכירה לפחות הרבה ממנו.... בקיצור מה לעשות? ..... סליחה אם הגזמתי קצת חח..

תשובה

שלום וברכה

לא מומלץ לעבור לווטסאפ, אלא רק אחרי התכתבות ארוכה יחסית עם הבחורים, כדי לבדוק את הרצינות.

מי שרציני, יחכה לך ולא יאיץ להתכתב בווטסאפ. זה פילטר שמאפשר זיהוי רצינות.

רצוי גם לברר עליהם דרך ממליצים וכו'.

בהצלחה,

צוות שבע ברכות