נשים

לזרע של קימא

  • י"ח חשון התשע"ז

שאלה

הי ערב טוב כבוד הרב אני חודש ראשון בהריון אחרי שלפנינעברתי הפלה טיבעית.אך אפשר להמנע מיזה?תודה

תשובה

שלום וברכה

אציע שתלכי לרופא נשים שיעשה לך בדיקות ויתן לך במידת הצורך ויטמנים או תוספת הורמונים או שכפי שמסתבר בעז"ה הכל תקין הפעם ולא תזדקקי לשו תרופה ותזכי להריון מלא ולליה קלה של עובר חי בריא ושלם בזמנו.

מומלץ שקתבלי על עצמך קבלה טובה להתחזקות בדבר מסויים לפי הבנתך ולפי הכרתך את עצמך וכך תזכי לתוספת של זכויות שתעמוד לך לזכות באמת

בברכה