אמונה

הכוונה בזמן חוסר אמונה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב! אני בחורה בת 20 ....... למרות שאני גרה בסביבה ממש חרדית אני לא מוצאת שום ענין בהווי הזה אין לי את המשיכה לתורה אני מאד אנטי. אני לא מתפללת בקושי מברכת ממש תחפושת!וזה מעיק לי נורא אני לא רוצה לחיות כאילו אני משהו ואני לא! אם אפשר בבקשה עצה אני ישמח מאד. (אני יודעת שראש השנה מתקרב אבל זה לא מדגדג לי כמו פעם בלב... )

תשובה

שלום וברכה

גם חרדים מלידה חייבים לבסס את אמונתם, לדעת בדיוק במה הם מאמינים, ולמה הם מאמינים, ולעתים אי לקיחת הזמן לביסוס האמונה מביאה גם לחולשה במעשים מחוסר יכולת להתחבר לתכנים הנראים רחוקים.

. אשמח לעמוד בקשר בהמשך.

שנה טובה,

ושתהיי מאושרת, - מנשה ישראל