אמונה

גויים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

חזרתי בתשובה לפני 3 שנים ומתחזקת עדיין.. לצערי,חטאתי עם גויים ואני מתייסרת על זה כל היום וכל הלילה.. עוד מעט אהיה בת 33 ואני עדיין לא נשואה. אני מרגישה שכנראה שזה מה שמעכב את זיווגי. אפילו שהתחזקתי וחיי שונים היום אני לא יכולה להפסיק להכות על חטא. איך אדע שנסלח לי? תודה

תשובה

שלום וברכה

תשובתך מכפרת על הכול ובפרט שמירת השבת כהלכתה.

כדי לכפר על התשובה לגמרי, מומלץ לתרום לאירגונים המצילים נשמות ישראל מטמיעה כדוגמת אירגון יד לאחים וכדו´.

<

מומלץ להירשם למשרדי שידוכים המתעסקים בבעלי תשובה ראי

בברכת זיווג הגון במהרה - בנימין שמואלי