נשים

אני אישה נשואה, וקיבלתי הצעה לדגמן מטפחת ראש לנשים בלבד. האם מותר?

  • ד' תמוז התשע"ו

שאלה

שלום לרב, אני אישה נשואה, קיבלתי הצעה לדגמן מטפחות ראש, אני מאוד מעוניינת. זה חד פעמי שכר טוב, כל ההפקה היא בחברת נשים בלבד, ואז התמונות מתפרסמות בקטלוג שמחולק לנשים שמעוניינות לקנות כיסויי ראש , בעלי מסכים לי, האם זה יהיה בסדר לעשות את זה?

תשובה

שלום וברכה

מותר.

בברכה,

בנימין שמואלי

הרב יצחק פנגר - כיסוי ראש לאישה:

הרב עמנואל מזרחי - מצוות כיסוי הראש לאישה: