שאל את הרב - כללי

קשיים בחזרה בתשובה- יראה ופחד

  • ו' אייר התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, אני כמעט בת 19, חזרתי בתשובה בגיל 16 וחצי ,ואפשר להגיד שחזרתי לא מבחירה,הפחידו אותי, וחזרתי מיראה (פחד מענישה) וזה עד היום סוחב אותי,אני מרגישה שקשה לי מאוד, אני רושמת את השאלה אחרי שעברתי ים קשיים, והתגברתי עליהם, ואני רואה אחרים שהם דתיים ונהנים ויש להם יראת כבוד, ולי ..אני רק מלאת חששות, לא כייף לי לחיות ככה, אני סובלת..לא כייף לי פשוט לא כייף..אני משקרת את עצמי לפעמיים ואומרת שהדרך שלי הכי כייפית כי אני רואה את האמת,תכלס מה שאני רואה זה "איום" ואני מנסה לשרוד ככה..אני סובלת מיזה. מה לעשות ? אני כבר נסתי הכל ואבודת עצות,אני מפחדת שלא אצליח להחזיק מעמד

תשובה

שלום וברכה

אציע שתשלחי לי מס' טלפון ונשתדל לסייע בידך בצורה הטובה ביותר.

בהצלחה,