שאל את הרב - כללי

סגולות לרפואה בחודש אייר

  • א' אייר התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב! ראיתי באפליקציה של הידברות שחודש אייר מסוגל מאוד לרפואה, רציתי לדעת מה הן הסגולות? תודה רבה ותזכו למצוות

תשובה

שלום רב,

ראה לרבי פנחס מקוריץ זצ"ל בספר אמרי פנחס (אות שה) שכתב, גשמים היורדים לאחר הפסח ועד חג השבועות הם רפואה גדולה לכל החולאים. ושיעמוד בגילוי הראש מעט תחת הגשם ויפתח פיו שירדו מהגשמים לתוך פיו. וע"ע בספר סגולות רבותינו (עמודים 314-315).

בברכה,

הלל מאירס