שאל את הרב - כללי

כרות שפכה

  • ל' ניסן התשע"ו

שאלה

כבוד הרב אני נורא מתבייש לשאול אבל לצערי נפלתי בשזל וראיתי את את רשי שאומר שכרות שפכה זה שלא שיורה קילוח הזרע אלא שופך ושותת וראיתי שגם אצלי זה כחה זה אומר שאסור לי להתחתן עם אישה יהודייה כשרה?ואם אסור אז אין את החיוב של קח לך אישה ופרו ורובו וכולה?וזה לא שאני חלילה לא רוצה להתחתן והכול אבל רק רציתי לדעת אני מתנצל ומתבייש על ההתנהגות שלי אני פשוט ההיתי מאוד רוצה להתחתן עם יהודייה דווקא

תשובה

שלום וברכה

אין לזה קשר. קרוב לוודאי שאינך כרות שפכה והינך בריא ותוכל להינשא ללא כל חשש.

הישמר והזהר מאוד מכאן ואילך לא לחטוא חלילה בזרע לבטלה ותזכה לזיווג הגון בזמנו.