זוגיות

עיכוב בזוגיות לבת 39

  • כ"ד ניסן התשע"ו

שאלה

ערב טוב שמי ליאת בת 39 וחצי. שומרת שבת אני עדין רווקה, מתפללת למציאת זיווג הגון אך לדאבוני הרב זה לא קורה. מרגישה כבר חסרת תקווה ואף שאלוהים שכח אותי. אין ספק שהעיכוב בזיווג ובהקמת בית בישראל והרצון להיות אמא כבר נראה כמו חלום רחוק. מה אני יכולה לעשות שאלוהים יאיר מזלי ושאמצא את משאת נפשי. משפחתי וסובבי כבר לא מצפים ממני לדבר ונראה כי אין אף אחד שבאמת ובתמים אכפת לו. מרגישה חסרת אונים מתפללת לישועה והצלחה חושבת כל הזמן חיובי ומקווה אבל הזמן לא עומד מלכת ואין לי כבר זמן. מה אני יכולה לעשות כדי לשנות את מזלי ולהפוך את הקערה על פיה. מבקשת את עצתך וברכתך תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

אין להתייאש, בורא עולם לא שכח אותך ולא שוכח אף אחד מכל יושבי תבל.

אציע שתירשמי באתר שבעב רכות. כמו כן תקבלי על עצמך דבר מה לחיזוק לפי מצבך הרוחני, או בעניין צניעות או כשרות או קבלת שבת מוקדם וכדו'. בעז"ה ישועת ה' כהרף עין.