אמונה

דעת רבנים מול דעת האוטיסטים

  • כ"ד ניסן התשע"ו

שאלה

לפי דעת רבנים בביאת משיח יהיה שלום בארצנו ואילו על פי דעת האוטיסטים לא היה שלום מעולם ולא יהיה שלום לעולם והרבה רבנים מצדדים לדבריהם. היות וזה יוצר ביבול על מה נשען מה עושים במצב של ריבוי דעות כמובן שתחילה נשען על תורתנו הקדושה אבל זה ממש סותר זה את זה?

תשובה

שלום  וברכה

אוטיסטים אין בהם דעת כידוע ואין להתייחס דבריהם כלל. כבר פעמים רבות הם ניבאו את חורבן העולם ועוד ועד דדברים שאין להם אחיזה כלל.