אמונה

פרנסה ותקיעות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבודו. אני נשוי ולי 4 ילדים שיהיו בריאים השאלה שלי כזאת לצערי הפרנסה שלי על הפנים אני מרגיש תקוע בחיי מבחינת הפרנסה אני מנסה למצוא עבודה ולא מוצא האם נגזר עליי משמיים לסבול כך? מחכה לתשובה בכבוד רב ירון כבודו אני מבקש לא לפרסם את שם משפחתי

תשובה

שלום וברכה

סגולה למציאת עבודה לומר בכל יום פרקים מא מב´ מג´ בתהילים.

כמו כן כתב החיד"א שהמברך ברכת המזון בקול ומתוך הספר, מובטח לו שלא יחסר לו מזונותיו.

בברכה - בנימין שמואלי