אמונה

קיבלתי במייל שאלה, אשמח לתשובכם

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, קיבלתי במייל שאלה, אם אפשר לענות, תודה רבה, זה תוכנה: יש הרבה במה שאתה אומר... אבל בנאדם לא ניחן על רק על מה שהוא נראה מבחוץ! אז ה אם אני יהיה עם כיפה וציצית ויניח תפילין.. ולא יחלל שבת.. כשבתוך תוכי אני מכריח את עצמי לעשות את זה.. בנאדם כל הוא בנאדם טוב יפה נפש.. עם אופי טוב לא מזיק לאדם לא אוכל חזיר ומאכלים לא כשרים! מבחינתי זה עדיף על חרדי שכביכול מתפלל 24 שעות ונקר צדיק צדיק! אני מעדיף להיות כרגע מי שאני ולא להכריח את עצמי לקיים ולעשות כלום.. ביום שאני ירגיש שאני רוצה לחזור ואני ירגיש את הקרבה הזאת ביני לבינו אני יחזור

תשובה

שלום רב!

שאלה טובה;

האמת, שמאכלות אסורות, מזיקות לנפש, מטמטמות את השכל, והופכות את האדם לגס ואכזרי.

הצלחה וברכה;

יעקב משה