שאל את הרב - כללי

הגנה של גולדן תקשורת

  • י"ב ניסן התשע"ו

שאלה

הבנתי שהרב זמיר כהן שליט"א הסיר את הסמכתו מהחברה הזו רציתי לשאול אם זה נכון ואם יש לי פלאפון בהגנה שלהם שאני משתמש בו רק למיילים ואפליקציות ואך אחד לא מכיר את המספר שלו כי מכירים רק את המספר של המאושר שלי ואני צריך את המיילים ואפליקציות מה אני אמור לעשות אשמח לקבל מענה תודה רבה וישר כח

תשובה

שלום וברכה

הרב אכן הסיר את השגחתו.

כרגע תוכל להמשיך ולהשתמש ראוי לנייד למקום שיש בו אישור רבני מובהק.