אמונה

נפילה באינטרנט

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, אני חוזרת בתשובה כבר כמה שנים, היום אני כבר בת 26... אני לא מסוגלת להפסיק להיכנס לאתרי פורנו באינטרנט... רציתי לשאול האם מותר לנשים לראות את זה ואם אסור אז רציתי לבקש עצות איך להיפטר מההרגל הזה......

תשובה

שלום וברכה

איך דרך לבני אדם  - שנבראנו כולנו עם יצרים - להתגבר על זה, מול אינטרנט פרוץ הדברים דומים מאוד למה שאמרו חז"ל במדרש:

"משל לאדם שהיה לו בן אחד, רחצו, וסכו, והאכילו, והשקהו, והלבישו, וכיסהו, ותלה לו כיס של כסף בצוארו, והושיבו בפתח זונות, מה יעשה הבן שלא יחטא? ומי גרם לו זה, אלא הכיס שתלה בצוארו!!!

יש דרך יחידה להתגבר, פשוט לברוח מהנסיון. תתנתקי מהאינטרנט הפרוץ גם במחיר של תשלום קנס על יציאה מהתחייבות, ו>אני גולש רק דרכם, ואני מוגן ברוך השם.

בהצלחה - מנשה ישראל