שאל את הרב - כללי

אולטראסאונד אצל רופא ערבי

  • כ"ו אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום רב אני ב"ה בהריון. אחרי שלצערי הייתי אצל רופאת נשים שלא הייתי מרוצה ממנה התחלתי ללכת לרופא נשים גבר. אותו רופא המליץ לי ללכת לרופא מסוים לעשות את הבדיקות שקיפות עורפית וסקירת מוקדמת . קבעתי את הבדיקות. היום ראיתי באינטרנט שהרופא שאמור לעשות לא את השקיפות והסקירה הוא ערבי . האם מותר לי ללכת אליו לעשות את הבדיקות למרות שהוא ערבי ? יש לציין שהשקיפות היא עוד שבועיים תודה

תשובה

שלום וברכה

אין כל איסור ללכת לרופא ערבי. ראוי שבעלך יבוא לבדיקה במידת האפשר.