זוגיות

ילד ללא נישואין@@

  • כ"ה אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום לרב המשפחה גילתה שאלותי בהריון ללא נישואין ובחודש תשעי ואמרו בבדיקה שיש בן וזה אסור לפי התורה עכשיו הם רוצים לכבד אותי בסנדק/קוואטאר אני אל שלה מה עלי לעשות לסרב או לא? מחכה לתשובה כבוד הרב

תשובה

שלום וברכה

לא הבנתי מה אסור מן התרוה?

מצווה שתהיה סנדק ותרבה בתפיהל שהילד יגדל ביראת שמים טהורה ויהיה צדיק ותלמיד חכם ושגם אימו תזכה לחזור בתשובה ולתקן את מעשיה.