שאל את הרב - כללי

מחילה מהורים שפגעו בי

  • כ' אדר ב' התשע"ו

שאלה

ההורים שלי פגעו בי מילולית ונפשית אני הבן השלישי מיתוך שישה וניפגעתי בפוליו שיתוק ילדים אוקיי אני לא מדבר איתם יותר מ25 שנה אני מבקש מהם שיבקשו מחילה מימני הרבה אנשים אומרים שאני צריך לדבר איתם ואני אומר שלא

תשובה

שלום וברכה

מצווה לנסות ולהתפייס איתם,  כל הורה והורה חייבים לכבדו אף שלא נהג בך כראוי ולכן מצווה לנסות להתפייס איתם.

בהצלחה,