חברה והשקפה

נשמות גויים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

מה קורה עם גוי לאחר שמת ? האם יש להם נשמה ? אם לא אז מה יש לו? האם גוי עובר משפט ודין בשמים? מה קורה איתו בעולם הבא ? מה קורה עם גוי שהיה טוב ואפילו קיים מצוות ועשה הרבה צדקה? האם גוי שומע ונמצא מתי שמספידים אותו ???? אשמח לקבל תשובה בהקדם זה יעזור לי ויקל עליי מאוד תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

גם לגוי יש נפש בדרגה נמוכה מעולם העשייה שנידונת על מעשיה, ואם הגוי קיים את שבע מצוות בני נוח, יזכה לשכר על עמלו בגן עדן במקום המיועד לנפשות הגויים.

ואם חטא ייענש על כל חטאיו.

בברכה - בנימין שמואלי