שאל את הרב - כללי

חלמתי על כיסא הכבוד מה זה אומר עליי ?

  • י"ט אדר ב' התשע"ו

שאלה

משה רבינו בא לחדר שלי ושואל מה יש לך אתה מהורהר מה אתה צריך מה חסר לך ? אמרתי לו אתה יודע מה כי אתה רואה בפנים של האנשים, הוא לקח אותי לשמים ושם ראינו את רשבי והחברים לומדים ובצד דוד המלך מנגן בכינור מנעים להם את הלימוד נכנסנו למעגל שלהם ואז רשבי אומר לחברים אתם יודעים מי זה ? ועונה הוא יודע ולומד את הסודות שהשארתי להם בארץ,ביקש ממני להגיד פסוק מהתורה ולפרש לפי הסוד ואמרתי ופרשתי ורשבי היה מרוצה מהפרוש וברך אותי כמו את החברים שלו בזוהר, ומשה רבינו יצא מהמעגל ואני אחריו הלכנו קצת וראינו את כיסא הכבוד השתחווינו וה׳ שואל אותי מה יש לך למה אתה עצוב מה אתה צריך ,(עם קול אבהי ואוהב) אמרתי לו יש בני אדם בעולם(רבנים ועוד)משה רבינו ידע מה הצרכים ואת הבפנים של האדם רבי שמעון בונים לב אז אתה שואל אותי (זה מיותר) כי אתה הבורא יודע הכל , אז אמר לי לך לך בני והראה לי את האופק מעל ראשי החברים ודוד המלך (מרחב בלי סוף) ויהיה בסדר יהיה טוב אל תדאג, ומשה רבינו קם ואני אחריו ויצאנו משם עם הפנים כלפי ה׳, באנו לחזור לחדר שלי וביקשתי ממנו להישאר שם לא לרדת (כי אני יודע שלרדת מגבוה בחלום סימן לא טוב)אז נשארנו שם והיתעוררתי- סוף .... והחלום חזר שלוש פעמים חודש אחרי חודש(פעם בתחילת הלילה אחרי זה באמצע ובסוף לקראת הבוקר .... מה אומר החלום עליי ומה יהיה איתי בעיקבות החלום ? תודה מראש וסליחה על האורך

תשובה

שלו וברכה

זה מראה שאתה יכול להיות תלמיד חכם עצום ולעסוק בתרוה הקדושה והלגיע לדרגות גבוהות.

בברכה,

צוות הידברות