שאל את הרב - כללי

הורים במשבר

  • י"ח אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב , אני פונה אליך בתור תקווה אחרונה .. ההורים שלי כבר לא אותו דבר כמו שהיו , הכל מתפרק הם כבר לא מנסים לפתור . אנחנו משפחה מאמינה מאוד אני חסרת אונים אני לא יכולה לראות את זה מתפרק ולא לעשות כלום !! מה אני יכולה לעשות כדי שזה יחזור להיות אותו הדבר ?? תודה מראש

תשובה

סליחה על האיחור במתן תשובה. עקב עומס על המערכת לא ראיתי את שאלתך עד הנה.

האם השאלה אקטואלית עדיין? אפשר לעזור? אם כן נא לשלוח מס' טלפון ונשוב אילייך