אמונה

ייעוד בחיים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שלום, ברצוני לשאול אותך על ייעוד האדם בחיים. קוראים לי בתיה ואני בת 23(חוזרת בתשובה),אני נמצאת כרגע בפרשת דרכים שאין לי מוצא ממנה. אני רוצה לדעת מה הייעוד שלי בחיים,מה אני צריכה לעשות בשביל למצא את אצמי בחיי,מבחינת קריירה לימודים וכו"-איני יודעת מה אני רוצה ללמוד,מה מתאים לי ללמוד,ומקרה זה עוצר אותי בחיים ,ולא גורם לי להמשיך הלאה,על מנת לעשות משהו בחיי,למצא את היכולות שבוראי נטע בי. אודה לך אם תהיה לי לעזרי ותענה לשאלתי ברצינות וכובד ראש,כי זה מאוד חשוב לי להמשך ועתיד חיי. בתודה וכבוד רב, בתיה

תשובה

שלום וברכה

היחעוד שלך בחיים הוא לקיים את מצות ה´ וברוך ה´ את עושה זאת בהצלחה ובעזרת ה´ תגיעי להשלמת ייעודך.

בעניין הפרנסה

אינני מכירך ואינני מכיר את כשרונותייך ואת מעלותיך.

ועל כן מומלץ ביותר לפנות לאיבחון מקצועי שיתן לך את ההכוונה המתאימה למקצוע המתאים לך.

בהצלחה - בנימין שמואלי