אמונה

תלמוד תורה ופרוטקציות

  • ג' אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום וברכה לכבוד הרבנים. עצוב לי מאוד מאוד, אנו בתשובה כבר 7 שנים ב"ה אני יותר ובעלי בעקבותיי... השנה הבכור שלנו יהיה בן 5 ולצערנו הודיעו לנו שהוא לא התקבל לתלמוד תורה מסיבות ותירוצים שאין מקום. נאמר לנו שהכל עניין של פרוטקציה ואיכות המשפחה המורחבת... אבל אנו חוזרים בתשובה. אין לנו טלויזיה ואינטרנט בבית בעלי לומד בכולל ועובד בערב ואנו מקפידים מאד. למה זה קורה?! הבן שלי מחונך היטב בדרך התורה ואני אימו המחנכת הבולטת בבית מחנכת אותו ואת אחיו הקטנים ליראת שמיים ואהבת התורה. מה אעשה עכשיו? אשאיר אותי בגן המעורב? ואשלח אותו לממ"ד? איני רוצה להתפשר כל רצוני הוא שיגדל לתורה צרופה!!! איני מכירה את עולם הת"ת, האם ישנה עצה בנושא? מה עליי לעשות כעת? בעלי התייאש אך אני לא מוכנה להתייאש.

תשובה

שלום וברכה

נא לשלוח לנו מס' טלפון שלך ונשתדל להיכנס לעובי הקורה בלי נדר.