זוגיות- דיבור גבר ואשה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לך הרב או כל צדיק אחר שיענה לי . אני נער דתי ואני הכרתי נערה חילוניה באתר כל שהוא אבל לאחר כמה זמן היא חזרה בתשובה שזה דבר יפה בעיני דבר יפה לאחר שהיא התחזקה עוד ועוד ואני תמכתי בה היא המשיכה להתחזק ולבסוף גם אני התחלתי ´להתאהב´ בה אבל אז היא אמרה לי שהיא כבר לא מדברת עם בנים . מה אני יכול לעשות אני יעזוב אותה לנפשה ככרצונה או שאני יוכל להגיד לה משהו . ואיפה רשום שאסור לנשים לדבר עם גברים ? תודה מראש . אור אהרוני

תשובה

שלום וברכה

עליך להניח לה לנפשה בשלב זה ולהתחזק גם כן יותר ביראת שמים ובעז"ה כאשר יגיע זמנכם לגיל הנישואין תוכלו להינשא זה לזה בהיתר.

איסור

בברכה - בנימין שמואלי