זוגיות

הורי הבעל

  • ל' אדר א' התשע"ו

שאלה

אני בתהליך תשובה כבר חצי שנה, נשואה ויש לי 2 בנים קטנים (4, 10חודשים). הורי בעלי הם חילונים לגמרי ונגד הדת. מאז ומתמיד הם מרעיפים על בני הגדול מתנות חומריות ומתנהגים בחוסר צניעות ולפעמים אף ניבול פה ליד הבנים. זה מאוד מפריע לי ולא הדרך שבה אני רוצה לחנך את ילדיי. איך אפשר להעיר להם בלי לפגוע? מה אפשר לעשות?

תשובה

שלום וברכה

אציע שמדריך מטעמינו ישוב אילייך להכוונה מפורטת בעז"ה בהתמודודת הנכונה עם בעלך.

אם את מעוניינת בכך, נא לשלוח לי מס' טלפון ונשוב אילייך.