חברה והשקפה

גלגול מחיה לאדם?

  • כ"ח אדר א' התשע"ו

שאלה

לכבוד הרב, לאחרונה פורסם באתר וידאו של קיבוצניקית שחוותה מוות קליני וחזרה בתשובה בעקבות כך. היא מספרת שאחת הנשמות שלה היו בשואה , לאחר מכן חיה ושוב חזרה בתור אישה. היו תגובות באתר שלא חוזרים בגלגול אחרי השואה, האם זה נכון? וגם האם חוזרים בגלגול אחרי חיה? תודה

תשובה

שלום וברכה

1. לא יודע מי קבע והחליט שלא חזורים בגלגול לאחר השואה. אין לזה כל מקור.

2. בוודאי שחוזרים בגיגלול אדם לאחר גילגול בחיה.