שאל את הרב - כללי

מלחמת השרדות רוחנית

  • כ"ז אדר א' התשע"ו

שאלה

שלום אני נשואה בה 17 שנים לבעל שמהתחלה לא היה ממש רוחני ובמשך שנים אילו הוא יקד יותר ויותר ...במשך שנים אילו נולדו לנו בה 7 ילדים שאותם ואותי הוא לא מפסיק לשגע ולקלקל הוא חזר דרך ארץ ואיננו שומר תורה ומצוות אין בניהו כלום היום ..אני מאוד רוחנית ואף תרבותית וקשה לי עם זה אני והילדים מתרסקים רגשית בגלל כפייתו נגד הדת כיום רוצה אני להתגרש אך בכל זאת רציתי לשאול במה אני יכולה להציל תנשואים האילו שכרגע אין בנינו כלום .... רק מתחים שמשפיעים על הילדים לרעה תודה ואשמח לקבל מענה

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

האם רצונך להעזר בענין על ידי אחד מרבני האירגון? אם כן, נא שלחי אלינו מספר טלפון לקישור.

צוות הידברות