אמונה

בחירת מקום ללמוד מקצוע

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני חוזרת בתשובה והבנתי שאסור לבחורה דתית ללכת ללמוד באוניברסיטה. אני נמצאת בתקופה קשה של התלבטות איפה ומה ללמוד אם כך היכן אני יכולה ללכת ללמוד מקצוע? חשוב לי ללמוד מקצוע איכותי ומכובד. אבל רוב המוסדות בארץ הם מוסדות חילוניים. אולי תוכלו להמליץ לי על מקומות לימוד שבהם גם אפשר ללמדו מקצוע כמו ראיית חשבון מנהל עסקים וכ"ו וגם להשאר במסגרת דתית שלא מבזה את היותי דתייה. אודה לכם מאוד.

תשובה

שלום וברכה

בדקי את מכון לוסטיג: אלוף דוד 187, רמת חן, רמת גן, טל. 6307111 -03, פקס: 7394019 -03 דוא"ל: lustig@jct.ac.il אם תצטרכי עוד עזרה אשמח לסייע.

בברכה - בנימין שמואלי