האם ארגון הידברות מיועד גם לבני תורה חרדיים

  • י"ט אדר א' התשע"ו

שאלה

שלום רב, ברוך ה' ארגון הידברות זוכה לייצר תכנים חינוכיים לילדים. תכנים מעולים, וניתן להחדיר מסרים טובים לילדים בעוצמות גדולות ע"י כלי המדיה של הידברות ברוך הוא וברוך שמו. שאלה, האם ישנם גדולי תורה חרדיים שממליצים להורים להראות לבניהם תוכניות ילדים אלו בזמן מן הזמנים (באופן שלא מתמכרים כמובן, והכל במינון הראוי), או שמא בעצם כל מה שעושה מו"ר הרב זמיר שליט"א, הכל זה רק למתחזקים או לבעלי תשובה, אבל חרדי אמיתי לא יתן לבניו ולו דבר קטן מן המדיה. אשריכם!!!

תשובה

שלום וברכה

אם כי אנו משתדלים לסנן ולקדש את התכנים, מ"מ אנו לא ממליצים ליהודי חרדי להראות לילדיו סרטים בכלל ואף לא את הסרטים שלנו.

בהצלחה,