שאל את הרב - כללי

מפחד מעונש כרת

  • י"ד אדר א' התשע"ו

שאלה

שמע הרב אני פוחד מעונש כרת אני לא רוצה למות בגיל צעיר בגלל זה ואני עומד לבכות במציאות אני בן 14 ואני אוכל חמץ בפסח כי אין לי מה לאכול בפסח האוכל שלי הוא רק פחמימות וחלבונים אני לא אוהב פירות וירקות או בשר אני חייב לשמור בשביל שאני לא ימות מעונש כרת הדת מפחידה אותי ואני לא יודע מה לעשות מאיפה אני ימצא דברים לאכול בפסח ואיך אני ניצל מעונש הכרת הזה? ואם אספר לאמא שלי שאני ימות מעונש כרת היא תגיד שאני מדבר שטויות אז מה אני עושה כבוד הרב :(

תשובה

שלום וברכה

אציע שתשלח לנו מס' טלפון ונשתדל לסייע לך בעז"ה. אם זה לא אפשרי נא לכתוב לי שוב.