זוגיות

קבלת החלטה

  • י"ד אדר א' התשע"ו

שאלה

בסד שלום רב לרב. הכתבה על בן הזוג המתאים מאד מעניינת. הכרתי בחור רווק דרך אתר 7ברכות. אני גרושה +4 ילדים בוגרים . חרדל״ית. אציין את הנקודות החיוביות והפחות .. ואבקש התייחסותך. הבחור מטפל במסירות בזוג הורים מבוגרים וגר איתם! לאם שבץ מוחי ונמצאת בהשגחה. התנהגותו נימוסית והוא תמיד התעקש להזמין. התייחס בנימוס לנותני שירות. משכיל איש שיחה וגם נאה. יחד עם זאת עזב מקום עבודה.. עסוק במקביל במספר תביעות משפטיות (בתקופת היכרותנו הקצרה סיפר לי על 2 כאלו) נראה שמתחיל בפרוייקט (רצה להירדם ללימודי משפטים) ומפסיק! מסוכסך עם אחיותיו סביב הטיפול בהורים וירושה? יצא שהגיב אלי בהאשמות שוא - שקרנית.... ועוד .. בלי סיבה ממשית! דתי״ל לייט ( לא ברור אם תפילה רבועה על בסיס יומי) ובנוסף הצהיר שהוא זקוק להיכרות של לפחות שנה לפני חתונה! מה דעת הרב?! תודה רבה א.

תשובה

מלמעלה נראה בעייתי קצת

אציע לשלוח מס' טלפון ונחזור אילייך בייעוץ מקצועי ללבן את הדברים כדי שתוכלי לקבל הכרעה מושכלת.