שאל את הרב - כללי

חלום בשינת צהריים

  • י"ג אדר א' התשע"ו

שאלה

שלום רב, חלמתי על אבי ז״ל בשינת הצהריים שלי, יש לציין שאנחנו מתקרבים למועד אזכרת השנה והחלטתי בזמן האחרון לקחת על עצמי עוד דברים בלי נדר לעילוי נשמתו. החלום הרגיש לי אמיתי לגמרי ואף מתיישב לי עם המציאות. שמעתי שחלומות לפנות בוקר הם חלומות אמת. מה לגבי חלום צהריים? שלא נבע מהרהורים קודמים ושהתפללתי למסר רבות מהשם יתברך. אם יש סיכוי שהחלום הוא מסר אמיתי, אשמח שתפנו אותי לאדם שיוכל לפרש לי אותו. תודה

תשובה

לכבוד השואל,

סליחה על האיחור בתשובה.

ככל הידוע לי, גם חלום בשינת הצהרים יכול להיות אמיתי, ובפרט כשאתה מודיע שהתפללת רבות למסר ולסימן.

לגבי פשר החלום מומלץ לפנות לרב בועז שלום הי"ו:

http://taamu.co.il/%D7%A6%D7%95%D7%A8-%D7%A7%D7%A9%D7%A8/

בברכה,

רב נחום