שאל את הרב - כללי

הורים<<

  • כ"ט שבט התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב אני בחורה בת 23 רווקה ,אני גרה עם ההורים שלי ,הם כל הזמן רבים בבית ואני מרגישה שזה משפיע על החיים שלי אני כל הזמן מחפשת כיוון בחיים שלי ואני לא מוצאת ואני כבר לא יודעת מה לעשות זה עושה אותי עצובה וחסרת ביטחון מה אפשר לעשות ? תודה מראש

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על הנאיחור בתשובה.

ככל הנשמע מדבריך, ראוי שתחפשי אופן שתוכלי להיות יותר עצמאית מבחינת דיור אם זה שייך.

אבל צריך לזה הדרכה מקרוב, ובהזנת כל פרטי המצב.

לכן ראוי שתנסי לבקר ולעשות קשר אצל רבנית בשכונתך שאת מרגישה שמבינה אותך, שתוכל לייעץ ולסייע לך.

ואם רצונך להעזר מאחד מרבני האירגון (בלי תשלום), נא תשליח לנו מספר טלפון לקישור.

בברכה,

רב נחום