זוגיות

זיווג

  • כ"ב שבט התשע"ו

שאלה

שלום לכל הרבנים לפני כחודש חבר טוב של אחי הציע לי בחור אבל אחרי בירור מעמיק התגלה לי שהבחור יושב בכלא על דבר שלא עשה וכתוצאה מכך צריך לשבת 8 שנים ומתוך ה8 שנים נישאר עוד 17 חודש ואם יורידו שליש נישאר עוד 5 חודשים (משוער) ואני מתלבטת האם לחכות לשחרור או להמשיך הלאה לבחור קוראים שאול בן בטי ולי קוראים נטלי בת גאולה מצפה לתשובה בהקדם מיואשת קצת מהמצב

תשובה

שלום וברכה

אציע שכעת תמשיכי בחיפוש אחר בחור מתאים ואם בעוד חמישה חודשים אכן הבחור ישוחרר ואת תהיי עדיין פנויה, תיפגשי איתו.

אם הוא יוצא כעת לחופשות בכל עת תוכלי להיפגש איתו כבר עכשיו בזמני החופשות.

בברכה,

בנימין שמואלי

נ.ב. לא ברור לי העניין, אם מורידים לו שליש הוא משתחרר לאחר חמש וחצי שנים ואל מורידים רק שליש מ17 חודש.