אמונה

איך להמשיך להתחזק והחודשים האלה זה תקופת מבחנים מה עליי לעשות כדי שאני יעבור את הבחינות?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום! קודם כל אחלה של אתר אשריכם אני סטודנטית למנהל עסקים בזמן האחרון התחלתי להתחזק במיוחד בגלל התוכנית שלהם ומודה לבורא עולם שהוא זיכה אותי לחזור בתשובה והבנתי שכל מה שאני עושה זה כלום ובזמן האחרון פשוט לא בא לי ללמוד ורוצה רק לשמוע הרצאות ולנסות לדבר עם אנשים על דברי תורה ועל הרצאות שאני שומעת ורק חושבת איך להמשיך להתחזק והחודשים האלה זה תקופת מבחנים מה עליי לעשות כדי שאני יעבור את הבחינות?

תשובה

שלום לך

חבל להפסיד את הלימודים, דבר שיביא לך פרנסה בעתיד בעז"ה.

השתדלי להקדיש די זמן ללימודים בשילוב ההרצאות כדי שתעברי את הבחינות וכך תוכלי להיות עם מקצוע מכובד.

וה´ יעזור לך שתזכי להמשיך ולהשלים את תשובתך ולהתקרב אל בורא עולם האוהבך ומתגעגע אילייך, ושמח מאוד בשובך איליו, כאב המוצא את ביתו אשר אבדה לו שנים רבות.

עלי והצליחי - בנימין שמואלי