נשים

טבילה בזמן גלולות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני כבר 7 חודשים לאחר לידה, אני לוקחת גלולות נגד הריון בזמן הנקה. לא קיבלתי ווסת כבר 6 חודשים בגלל הגלולות (גלולות ללא הפסקה של שבוע), אך עדיין לא הלכתי לטבול מכל הסיבות שיכולות להיות שקשורות לרך הנולד, לבעיית זמנים שנוצרה ולבעיה שאתאר להלן: אני סופרת 7 נקיים, אך עד שאני מוצאת את היום ללכת לטבול, יש לי מידי פעם מעין ריר חום חלש ביותר אשר לרוב לא מתבטא בתחתון אלא רק בניגוב ורק בפעם אחת (לא ממשיך לאורך כל היום). האם עלי לטבול או לספור מחדש כל פעם?

תשובה

שלום וברכה

בדרך כלל צבע חום בניגוב לא יטמא, מומלץ להראות לרב את הקינוח וכך תוכלי לטבול ללא חשש.

בברכה - בנימין שמואלי