שאל את הרב - כללי

מהו אופי הפסיקה

  • י' שבט התשע"ו

שאלה

אני בחורה חרדית שמקבלת למייל את הניוזלטר ואת השאלות המעניינות, רק רציתי לשאול- ישננן תשובות שונות ממה שנהגתי עד כה ואני לא יודעת האם בתשובתך אתה מתבסס על דעתו של מרן הרב עובדיה יוסף, כי ישנן תשובות בהם אתה לא מזכיר אותו, מדוע?

תשובה

שלום וברכה

אנו משתדלים לפסוק לפי דעתו אבל שגיאות מי יבין. בכל פעם שאת מקבלת מייל שיש שם דברים ששונים ממה שאת רגילה נא לשאול אותנו ונשתדל לענות לך מהרה.