שאל את הרב - כללי

האם יש מצב שמישהו מהמשפחה של בעלי יטיל כישוף על בעלי או עליי

  • ט' שבט התשע"ו

שאלה

שלום לכבוד הרב . אני ובעלי מתווכחים המון על נושאים של כבוד שהוא אומר שאני לא מכבדת אותו ומזלזלת בו .אני תמיד אומרת לו שהוא מאוד חכם ובאמת הוא יודע לייעץ ולהקשיב שאנחנו לא רבים , גם לחברים .הוא שותק ויכול לא לדבר שבועות ואז אני ברור שיתעצבן אני עם שלושה ילדים קטנים ובהריון והוא לא מתייחס בכלל.אבל המריבות האמיתיות תמיד באות שאני בהריון הוא לא מסוגל לראות אותי הוא שוב לא מדבר איתי שאני אומרת לו בא ניצא תדבר איתי נשתה קפה הוא מעביר לנושא אחר .כבר שבועיים הוא מעליב אותי וזה כל הריון כאילו הוא לא אוהב ילדים שנכנסתי להריון עוד לא חודשיים ביקשתי שלא יספר למשפחה והוא סיפר לאמא שלו והיא אומרת לי את בהריון למה את לא לוקחת גלולות .היתי בשוק .ועכשיו הכל צץ לי שמישהו אמר לי שבעלי עבר מעל משהו שאלתי איפה והוא אמר בשכונה של בעלי שאלתי אם זה מישהו מהמשפחה והוא לא הסכים להגיד .היו לי הרבה נסיונות עם אימו אני בן אדם מאוד שקט ובאמת לא מגיבה כי זאת אמא שלו .מאוד קשה לי במצבי לגדל ילדים קטנים וגם לעבוד ואפילו בלי מילה קטנה אפיל ו אם שתית משהו אכלת .כלום אתמול הוא אמר לי אם זה היה תלוי בי הייתי עוזב לפני 7 שנים. בשבת הוא לקח את הבן שלנו להוריו והשאיר אותנו לבד ושהוא חזר הוא אמר שכל שבת. ילך להורי אמרתי לו נראה אותך למרות שהיתי לא לכנות לו.אמא שלי בחיים לא התערבה היא אומרת לי לא לענות לו ושזה יעבור אבל לי אין את הכוחות שלה היא עברה המון בחיים ברוך ה ' אלוקים עזר לה. אני חושבת שזה נכון ובצד שלו הוא סיפר לי שדוד שלו עושה ד ברים כאלה אבל הייתי צעירה ולא מבינה אבל רציתי לדעת ואולי שתפנו אותי לייעוץ.למרות שלא נראה לי. שהוא יבוא. תודה וסליחה על כל הדף הבטח מייגע ניסיתי להסביר ולתמצט

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

מאד קשה לשמוע על מצבכם.

אין ספק שהמצב דורש איזשהו התערבות של סיוע ולפחות קצת הדרכה מבחוץ, כמו  מרב המשפחה, או מטרפיסט.

לכן ראוי שתחפשי שמות של אנשים העוסקים בתחום זו, ולנסות למצוא מישהו שיתקבל גם על דעתך וגם על דעת בעלך.

ואם רצונך להסתייע מהאגף המיוחד לזה מן האירגון, נא המציאי לנו טלפון לקישור.

בברכה,

רב נחום