זוגיות

מועד לשבת חתן ?

  • ז' שבט התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, הבן שלי (בע״ה) קבע תאריך לחתונתו ב- 14.4.16ביום חמשי באזור המרכז. אנו גרים באילת ומתקשים לקבוע תאריך של השבת חתן. למוחרת זה כמעט בלתי אפשרי בגלל המרחק. שבוע אחרי זה פסח ( ערב שישי ; ליל הסדר ) לאחר מכן שוב פסח וגם מימונה.... שבוע אחר כך זה שבוע של יום. השואה ..... ולאחר מכן... שבוע של יום הזכרון ויום עצמאות. בעלי מאד היה רוצה לחגוג בבית- כנסת באילת שהוא חגיל ונוח יותר. אני מנסה לבקש שאולי עדיף לעשות את שבת חתן במרכז בשבת של החתונה. הייתי רוצה לשמוע את דעתך בנושא לקביעת תאריך למרות. כול הארועים שבאים לאחר החתונה. יש לציין שכל המשפחות גרות במרכז ( אורחים). והאים ניתן להשפיע על בעלי שבכל זאת עדיף .... במרכז. אני רוצה להודות על תשובתך ושנדע בשורות טובות בע״ ה. בכבוד ובברכה. דיין אסתר.

תשובה

שלום וברכה

אכן עדיף לעשות זאת במרכז ולא לחזור לאילת לשבת דבר שקשה מאוד ביום שישי להספיק להגיע לפני כניסת השבת לאילת לאחר ליל חתונה ארוך.

נקווה שבעלך יסכים לכך ויחגוג עם כולם את שבת החתן והכל על מקומו יבוא בשלום.