שאל את הרב - כללי

איך אני יכולה לשמור על האמונה שלי ולא ליפול?

  • ו' שבט התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, אני לומדת בתיכון חילוני מחוסר ברירה כבר שנתיים ולפני כן למדתי עשר שנים בבית ספר דתי וברוך ה מאוד התחזקתי ממנו, אבל השנתיים האחרונות היו לי מאוד קשות ללמוד עם בנים ולשמוע המון דעות של כפירה ואני לבד בכל העניין של הדת ולאחרונה בגלל עומס רב בלימודים אני לא מוצאת זמן לשיעורי תורה ולהרצאות ואני מרגישה שהחברה מתחילה להשפיע עליי באמונה הבסיסית ביותר, איך אני יכולה לשמור על האמונה שלי ולא ליפול? אני מאוד מפחדת שאני אגרר ואפול אחרי שהחזקתי מעמד ככ הרבה זמן מה אני יכולה לעשות? תודה רבה!

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה, ואנו מבקשים במיוחד את מחילתך.

נא המציאי לנו טלפון לקישור ישירות אליך, ואחד מרבני האירגון יצור אתך קשר כדי לעזור לך בהדרכה ולקבל דברי חיזוק.

בברכה,

רב נחום