זוגיות

קשר עם בת זוג ושמירת לא לפגום בברית

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני בן 22,חוזר בתשובה ברוך השם,מתחזק בכל יום וכל שעה בע´ה. שאלתי היא בקשר לקשר שיש לי עם בחורה,קשר שנמשך כבר 5 שנים. אני באתי מבית מסורתי,ורק בשנתיים האחרונות קיבלתי על עצמי תורה ומצוות, חברתי,מאידך,באה מבית חילוני,בעלת מידות טובות,ואני מאוד אוהב אותה ומעוניין להקים איתה בית בישראל בע´ה.העניין הוא כרגע פגם הברית והעתיד עם אותה בחורה שרחוקה מאוד מברית אבותינו(בעניין של טהרה,נישואין עם הפרדה וכל היוצא מכך) אשמח לקבל עצה מהרב המלומד תבורך על הפעילות הענווה בהדרכה החיונית הזו בתודה מראש!!!

תשובה

שלום וברכה

נסה לשכנעה לבוא לסופ"ש של ערכים ששם היא תשמע על התורה ועל היהדות בצורה מעניינת ולא מחייבת, ובכך היא תשכיל ותדע מה משמעות החיים ומה מטרתם.

מומלץ גם כן למשוך את ליבה לשמיעת הרצאות באתרינו, ובכך ייפתח ליבה בעז"ה

בהצלחה - בנימין שמואלי